Kolektyvai eina out

Šiltasis metų laikas lyg kokia pūga kelininkus šiais metais mus užklupo gan netikėtai. Iš karto pastebėjome, kad ne tik „Normalios bobos“ bet ir visas miestas „eina out“. Darbo kolektyvai per pietų pertraukas organizuojasi mini iškylas, o šventės mieliau švenčiamos gamtoje ar jaukiose lauko terasose.

 

Skanus maistas iškyloms

„Spoon to the Moon“ komanda turėjo garbės organizuoti pačius įvairiausius vakarėlius ar šventes, tad iškylos tikrai nėra išimtis. Maistas iškylose dažnai tampa vienu pagrindinių akcentų. Visas meniu galimas, tačiau gamtoje karaliauja užkandžiai. Mažieji mėsainiukai yra tikra klasika, o įdomu pastebėti tai, kad labai neįpareigojančiai ir žaviai atrodo rimtas pareigas užimantys dėdės ir tetos, kramsnojantys morkytes ir besidžiaugiantys skaniaisiais mūsų užtepais.

Jei norisi šio to iš "gourmet" srities, siūlome plėšytos jautienos, keptų lęšių, orkaitėje keptų burokėlių ir rukolos biskvito užkandį. Tai neabejotinai Jūsų dėmesio vertas skonių derinys. Mažas, bet įsimenantis ir visad sulaukiantis išskirtinių komplimentų.

Lygiavertis varžovas jam bus ir užkandis su lėtai kepta jautienos nugarine, ridikėlio griežinėliu, wasabi, mikro žalumynais bei balta duonele. Šis užkandis – būtent tai, kas paragavus priverčia nusišypsoti ir greitai ieškoti dar vieno tokio pat gardumyno. Malonios tekstūros, išieškoto skonio ir kitoks. Jautienos mylėtojai jau spėjo jį įvertinti, tad rekomenduojame ir Jums!

Taip pat gamtoje nepamainomos įvairios bruschettos, o viena populiariausių „Green Spoon“ meniu pažiba - cukinijos, mėtos ir rikotos bruschetta. Tai vegetariškas užkandis, sukurtas ypatingoms progoms. Gurmaniškas ir itin lengvas iškylos akcentas.

 

Žaliam miške gyvena lapė 

Taip. Miške, parke, gal tik rečiau terasose, bet kas žino... O mūsų visų užduotis, kad gamta ir liktų žalia. Keli maži, bet svarbūs ir smagumo pridedantys aspektai tvaraus vartojimo tema:

  • Naujos vietos, naujos erdvės ir tas jausmas, kad esi lyg ir savo mieste, bet visos rutinos ir kiti reikalai tarsi dar nespėjo paskui. Rekomenduojame nuolat ieškoti naujų vietų – terasų, parkelių, pievų ar paupių, kurių bent jau sostinėje tikrai nestinga. Jei norėsite, kelias mielai išduosime.
  • Pasistenkite dėmesio skirti ekologijai ir tvariam naudojimui. Ok – daug paprasčiau viską tiesiog suversti į šiukšliadėžę ir nebesirūpinti, bet iš kokybiškų daugkartinių indų mėgautis maistu ar gėrimais yra kur kas maloniau. Mes jau tuo pasirūpinsime. 
  • Jau pernai pastebėjome ir minėjome tai, kad alkoholio vartojimas yra tarsi atgyvena. Stiklinė vyno (tiems, kam galima) - ne problema, o norintys vartoti daugiau, turi prisiminti, kad iš iškylos teks grįžti ne už automobilio vairo. 
  • Keliaujant į parką ar mišką derėtų pasirūpinti preparatais, apsaugančiais nuo vabzdžių, taip pat saulėtą dieną būtina pagalvoti apie galvos apdangalus ir kremą nuo saulės. Tegul Jūsų iškylos būna maksimaliai saugios ir sukelia tik pozityvias emocijas!

Iškyla su kolegomis gali tapti smagia tradicija. Ypač tuomet, kai už lango nuostabus oras ir mintys sukasi labiau apie atostogas nei apie sudėtingų užduočių sprendimą. Tokios pertaukėlės tikrai pagerina darbo našumą, o skanus ir sveikas maistas suteikia pozityvios energijos.

Galime pasiūlyti Jums skanų maistą, indus, įrankius ir viską, ko gali prireikti šauniai iškylai. Užkandžių užsakymas Vilniuje šiltuoju metų laiku pastaraisiai metais itin išpopuliarėjo ir džiaugiamės galėję prie to prisidėti.

Atsižvelgdami į klientų poreikius šiais metais pristatome ir naująjį „Green Spoon" meniu. Kviečiame išbandyti ir įvertinti. Iki skanių susitikimų gamtoje!