(Pats sau šefas) Lėtai kepta pekino antis (min. kiekis 4 porc. * 16 eur.)

Laikantis šefo rekomendacijų pasigaminsite minkštą, sultingą su traškia plutele pekino antį. Salierų, degintų česnakų krepas skurs nuostabią akimirką, kuria beliks tik mėgautis artimųjų rate. Prie šio recepto šefas praleido daug laiko, tam kad Jūsų šeima ar draugai būtų maloniai nustebinti.

Pridedamas garnyras - "rozmarininės" bulvytės.

Šis rinkinys paruoštas profesionalaus šefo, todėl jį beliks tik pašauti į orkaitę, pagal mūsų paruoštą trumpą aprašymą. Viskas apgalvota ir paruošta naudojimui iki smulkmenos. Pekino antis jau dalinai apdorota (lėtai kepta), prieš tai marinuota, o galiausiai patogiai supakuota į vakuuminę pakuotę. 

Paruoštukų rinkinį sudaro pekino antis 4 asmenims (galima ir daugiau):

  • Termiškai apdorota ir lengvai parūkyta antieną 4 asm. Galite rinktis ir didesnį kiekį;
  • Paskanintos ir paruoštos rozmarininės bulvės kepimui;
  • Salierų ir česnakų kremas;
  • Kinkanų padažas.

Detalų gamybos proceso aprašymą rasite čia.

Nuotrauka pavyzdinė.

Paukštiena

Paukštiena

16.00 €
vnt. kaina
Minimalus kiekis 4 vnt.