(Pas sau šefas) Lašišos "velingtonas" (min. kiekis 4 porc. * 18 eur.)
(Pas sau šefas) Lašišos "velingtonas" (min. kiekis 4 porc. * 18 eur.)
Laikantis šefo rekomendacijų pasigaminsite minkštą, sultingą su traškia tešlos plutele lašišos "velingtoną". Gaminys bus susuktas ir paruoštas pašauti į orkaitę. Receptas klasikinis, tačiau norint mėgautis šiuo kepiniu, šefas panaudojo savo ilgametę patirtį parenkant specialius prieskonius ir ingredientus. Krevetės - vienas iš jų. Skanaus!
Šis rinkinys paruoštas profesionalaus šefo, todėl jį beliks tik pašauti į orkaitę, pagal mūsų paruoštą trumpą aprašymą. Viskas apgalvota ir paruošta naudojimui iki smulkmenos.
Paruoštukų rinkinį sudaro velingtonas 4 asmenims (galima ir daugiau):
- Tešloje susuktas „velingto“ kepsnys;
- Balto vyno padažas.
Detalų gamybos proceso aprašymą rasite čia.
Nuotrauka pavyzdinė.
Žuvis